beeld-werk-moire

home > biografie

Biografie

 

Sylvia van Noye (1965), Kaatsheuvel,  is een veelzijdig kunstenaar. Ze heeft haar opleiding genoten aan de lerarenopleiding in de vakken tekenen, textiele werkvormen en kunstgeschiedenis (Tehatex, Nijmegen). Na haar studie, acteerde ze op “het land van ooit” en was zij vele jaren als docente kunst verbonden aan diverse opleidingen. Ze zag kans te blijven schilderen en zichzelf op velerlei gebied te ontwikkelen.

 

Als beeldend kunstenaar is ze actief met het creëren en exposeren van haar werk. In deze periode is ook haar eigen bedrijvigheid als vormgever en stylist van theaterkostuums en interieur begonnen. Ook  ontstaat  de theateract  “de drie Baronessen van de Delicatessen”. De podia van Nederland worden vanaf dat moment onveilig gemaakt door 3 spitsvondige theatrale dames.

 

Sylvia heeft van al haar hobby’s haar beroep gemaakt.  Sinds 2000 staat deze duizendpoot als zelfstandig ondernemer te boek, met het bedrijf “Beeld-werk”.
Weg vrije tijd, haar werk en haar hart is volledig gewijd aan werkzaamheden  als schilder, vormgever, stylist, acteur, zangeres  en het geven van  trainingen “non-verbale communicatie” met paarden. Ze vindt veel voldoening in haar werk.
De droom haar eigen galerie te hebben is in december 2008 in vervulling gegaan.
Toen werden de deuren geopend van een eigen plek om haar werk in eigen sfeer te presenteren en een atelier om opdrachten uit te voeren. Sinds 2016 woont ze in Oisterwijk, de parel van Brabant.

 

 

 

Beeld-werk, Scheibaan 50, 5062 TN Oisterwijk, NEDERLAND , t: 06-51271655 info@hippodroom.com

Kiijk ook eens op www.hippodroom.com