beeld-werk inspiratie
inspiarties >

INSPIRATIES

“Ik ben opgegroeid op een boerderij en heb me altijd verbonden gevoeld met de natuur. De dieren en het contact met de natuur is me altijd blijven boeien.
De inspiratie voor al mijn kunstzinnige uitspattingen heb ik voor een groot deel hier gevonden.

 

Uit deze verbinding van de cirkel van het leven, ontstond de behoefte op onderzoek uit te gaan, en antwoord te vinden op de alom bekende levensvragen; 

“Wat is de zin van het leven”,

“Welke betekenis geef ik aan mijn leven”,

“Wat kan ik voor mijn medemens betekenen”, en natuurlijk

“Wat is mijn talent”,

“Wie ben ik” en “Waarom”.


De zoektocht naar mijn talent, en de behoefte antwoorden te vinden, hebben mij veel lering gebracht. De draagkracht van mijn werk is terug te leiden naar de bron van alle leven,  spiritualiteit, kwantumfysica, energie en  natuurkrachten.
Graafwerk binnen deze thema’s  ontwikkelde niet alleen mijn beeldend vermogen, maar het heeft ook mijn eigen lijf tot instrument gemaakt.

Verschillende opleidingen op het gebied van  Egyption Healing, Magnetisme, Sjamanisme, Meditatie, Intuïtieve Ontwikkeling, Eco-therapie, Cosmic Flower en alles op het gebied van paardenfluisteren, hebben me veel inzicht gegeven , en de behoefte gecreëerd dit uit te dragen. Deze filosofie geeft betekenis aan mijn bestaan,  het is de kern van alle leven, de weg van de oorsprong. Hier vind ik  inspiratie. Bij de bron van mijn eigen natuur, de kracht die verborgen ligt in  iedere verschijningsvorm. Bezieling in vormgeving, in existeren,in zingeving en zijn, daar ligt mijn uitdaging”.

Content for id "ContentInspiratie-1Foto" Goes Here
<

Beeld-werk, Scheibaan 50, 5062 TN Oisterwijk, NEDERLAND , t: 0651271655