beeld-werk inbeelding

thema en techniek > in-beelding > paard & art >

IN-BEELDEN werk in opdracht

kunst in opdracht
creatieve workshops
paard en art 
wandschilderingen
energetisch interieur advies 
pers en promo
opdrachtenportfolio

 

Paard & Art

De kracht van de uitdrukking, een karakterschilderij van je paard.
Ieder paard heeft zeer persoonlijke eigenschappen die we als bezitter als geen ander kennen. Tot in de kleinste details weten we te vertellen hoe het reageert in de omgang met andere paarden en hoe het functioneert binnen ons verwachtingspatroon. We zijn trots op ons paard en beseffen als geen ander dat we te maken hebben met een zeer uniek exemplaar, waar we graag mee voor de dag komen.
Die specifieke eigenschappen die wij in het paard zien en herkennen, zijn vast te leggen in een levensgroot schilderij. De kunstenaar maakt kennis met het paard vanuit de achtergrond van Natural Horseman Ship en Intuïtieve communicatie.

 

Wat voor type is jouw paard?
Wat maakt dit paard zo bijzonder voor je?
Hoe is je relatie met je paard en welke eigenschappen kun jij zo enorm in het waarderen?
Inspireert zijn kracht, zijn doorzettingsvermogen, zijn zorgzaamheid, zijn vurige ondeugende streken, of spreken zijn tomeloze vrijheid tot de verbeelding?

 

We hebben allemaal wel een reden om ons edel dier in kleur en vorm vast te leggen in een weergave die verder reikt dan het realistisch plaatje van een foto.
De vertaalslag van de inleving van de kunstenaar geven de impressie van die specifieke karaktereigenschappen weer.
Een schilderij waarin we ons paard ontmoeten vanuit ons gevoel, de emotie en de energie van dit bijzondere dier waar we zo graag mee in contact zijn in kleur en vorm gevangen.

Content for class "InbeeldenPaardenArtFoto" Goes Here

Beeld-werk, Scheibaan 50, 5062 TN Oisterwijk, NEDERLAND , t: 0651271655