beeldwerk-inbeelding

thema en techniek > in-beelding > energetisch interieur advies >

IN-BEELDEN werk in opdracht

kunst in opdracht
creatieve workshops
paard en art 
wandschilderingen
energetisch interieur advies 
pers en promo
opdrachtenportfolio

 

ENERGETISCH INTERIEUR ADVIES

Vanuit de overtuiging dat alles wat leeft energetisch met elkaar verbonden is, mag gesteld worden dat ‘het juiste kunstwerk op de juiste plek”  balans brengt in een ruimte.  Beeld en Betekenis kan de energie die heerst in een woning, op een werkplek, op een bedrijf of  binnen een mensenteam vitaliseren. We kennen allemaal de ervaring dat bepaalde plaatsen als zeer aangenaam, en andere als vermoeiend worden ervaren. Niet alleen mensen, maar ook ruimten kunnen energie geven of nemen.

 

Een energetische interieuranalyse kan tot bewust gekozen kunst en kleurgebruik leiden, waarmee het  mogelijk is om de energie van plaats en ruimte te balanceren en vitaliseren. Mensen werken er prettiger, minder ziekteverzuim, er geen stress heerst, klanten graag komen, etc. etc. Kortom de ideale situatie op energetisch gebied wordt gecreëerd om een aangenaam en succesvol bestaan te realiseren.

 

Deze verandering kan met een actieve begeleiding, en een duidelijke doelstelling van de beheerder binnen enkele maanden worden gerealiseerd.

 

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

Beeld-werk, Scheibaan 50, 5062 TN Oisterwijk, NEDERLAND , t: 0651271655